Blootnodig groeit: meer dan 6975 jongeren!

Wij groeien lekker door

Met 6975 jongeren in gesprek over seksualiteit

In de afgelopen twee jaar hebben maar liefst 6975 leerlingen een gastles positieve sekseducatie ontvangen. Wij kunnen het zelf bijna niet geloven!
“Het is super leerzaam, echt veel dingen geleerd. School bereid ons naar het echte leven en dit is een belangrijke onderdeel van het leven” " - Leerling Maartens College

Het begon met een idee, zo’n twee jaar geleden. Na een half jaar van ontwikkeling en het uitvoeren van proeflessen, stonden we anderhalf jaar geleden voor het eerst voor de klas met onze gastles “Wensen en Grenzen”. En sindsdien zijn we alleen maar gegroeid!

Vandaag de dag kunnen we trots zeggen dat we al 277 gastlessen hebben gegeven op maar liefst 35 scholen. Ons aanbod is uitgebreid om op grotere schaal positieve sekseducatie te bieden. We willen namelijk zoveel mogelijk jongeren en docenten bereiken, want hoe meer we met hen praten, hoe duidelijker de noodzaak wordt.

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de enthousiaste docenten, ons waanzinnige bestuur, de financiële ondersteuning van fonds 21 en het VSB fonds, de coaches van de nestor kring. En natuurlijk het fantastische Blootnodig trainersteam.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en op naar een schooljaar waarin we nog meer leerlingen bereiken en deze aantallen verdubbelen! Blootnodig is er klaar voor. Let’s go! 💪