Dit vinden docenten van Blootnodig

Blootnodig in actie

DIT VINDEN DOCENTEN VAN BLOOTNODIG

In januari 2022 is het zover! Na het ontwikkelen van de lessen, gesprekken met jongeren, docenten en gedragswetenschappers, werksessies met seksuologen en het draaien van pilots, gaat de “Blootnodig wensen en grenzen” gastles in première!

De daaropvolgende maanden trekken onze trainers door het land om middelbare én MBO scholen te voorzien van deze interactieve les over communicatie rondom seksualiteit.

Deze gastles, bestaande uit verschillende opdrachten en oefeningen aan te passen op niveau, blijft zich ontwikkelen. Het doel blijft hetzelfde: in gesprek over communicatie rondom seksualiteit.
Want, wat jij fijn vindt, vindt de ander dat ook? Hoe weet je eigenlijk wat jouw wensen zijn? Hoe voelt een grens? Zijn de leerlingen zich bewust van het belang van vragen stellen?

Een vliegende start

We gaan langs bij MBO scholen, praktijkonderwijs, examenklassen gymnasium en vmbo scholen. De noodzaak van deze educatie wordt steeds duidelijker!

Op naar het nieuwe schooljaar

Met heel veel trots kunnen we vandaag vertellen dat 100% van de scholen enthousiast is over de jongerengastles en 95% ons volgend schooljaar heel graag terugziet.

Het is tijd om iedereen te laten zien wat docenten van Blootnodig vinden, zij zien het verschil. Daarom hebben wij het ze gevraagd, lees hieronder een aantal quotes. Ze noemen de les vernieuwend, eerlijk en positief en een zeer waardevolle bijdrage aan (bijvoorbeeld) een themaweek.

Wij zijn druk met het de planning van het najaar 2022 en nemen jouw school hier graag in mee! Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.
Contact


    captcha