CJP Cultuurkaart voor gastlessen

Het blootnodig aanbod op CJP.nl

Maak gebruik van de CJP Cultuurkaart

Blootnodig is nu beschikbaar als aanbod bij CJP (Cultuurkaart)! Dit betekent dat je nu de CJP Cultuurkaart kunt gebruiken om Blootnodig te betalen. Geweldig, toch?

Voor degenen die niet bekend zijn met de CJP Cultuurkaart, het is dé financiële impuls waarmee culturele activiteiten betaald kunnen worden, zowel voor het voortgezet onderwijs als het middelbaar beroepsonderwijs. Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat scholieren toegang hebben tot inspirerende en educatieve culturele ervaringen.

Nu kun je dus ook Blootnodig toevoegen aan de lijst van culturele activiteiten die met de CJP Cultuurkaart betaald kunnen worden. We zijn ontzettend blij dat de eerste scholen al gebruik maken van deze betaalmethode en we hopen dat nog meer scholen zullen volgen.

 

"Ik vond het de allerleukste les ooit, helemaal niet saai, omdat we zoveel mee mochten doen!" - Youp - klas 1

Ook bij jou op school?

Als je nieuwsgierig bent geworden en graag meer wilt weten over Blootnodig en hoe je met de CJP Cultuurkaart kunt betalen, kun je de volgende link bezoeken: Blootnodig op CJP website.

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen.

Waar wacht je nog op? Doe ook mee en zorg ervoor dat jouw leerlingen toegang hebben tot positieve seksuele voorlichting door Blootnodig in te zetten met de CJP Cultuurkaart.